VÄLKOMMEN TILL BOSTADSLYFTET 

 DEN LILLA ARKITEKTBYRÅN MED STOR PASSION, ENGAGEMANG OCH KUNSKAP!

ARKITEKTTJÄNSTER

Arkitektuppdrag

Vi utför alla sorts arkitektuppdrag, från förslag och skisser till färdiga arbetshandlingar, och även smarta genomarbetade detaljlösningar.  När du som kund först kommer till oss, utarbetar  en av våra arkitekter tillsammans med dig ett program med hjälp av arkitekt-skisser. Sedan lägger vi in projektet med det senaste metoden inom branschen och ger dig noga genomarbetade  handlingar.  

Detaljplaner & Bygglov

Med vår mångåriga erfarenhet av bygglagstiftning och byggbranschen kan vi skapa trygghet och hjälpa dig som kund att orientera dig framåt. Vi utarbetar även detaljplaner och presentationsbroschyrer för objekt. Vi utför bygglovshandlingar och kan sedan utarbeta fullständiga bygghandlingar i form av tekniska beskrivningar och måttsatta ritningar.

Tekniska utredningar

Olika tekniska utredningar och färgsättningar står vi också gärna till förfogande med. Våran arkitektbyrå arbetar med archicad som verktyg. Och därför kan vi lättare ta fram helhetslösningar på projekten redan i ett tidigt skede. Med realistiska 3D-bilder, arbetar vi fram det blivande utseendet och kan även lägga in omgivande mark och vegetation.

GUIDE FÖR BYGGLOV OCH BYGGPROCESSEN

Så här kan hela bygglovsprocessen ser ut. Kontakta oss oavsett var i processen du befinner dig på, alltifrån att du nyligen tagit reda på om du behöver ansöka om bygglov för det du tänkt bygga, till att du fått ett slutbesked. Vi har alltid första kostnadsfritt första möte.

ANLITA ARKITEKT

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Ring, mejla, eller använd formulären nedan för att anmäla till en 45 minuters kostnadsfri konsultation. Välkommen!