Jobb & Karriär

Praktikanter/LIA 

Vi öppnar upp att ta emot praktikanter/LIA platser. 

Vi söker dig som studerar till arkitektur eller byggingenjör eller på mastersnivå, på högskola- eller universitet, inom ett naturvetenskapligt ämnesområde, även du som studerar inom IT & Tech eller digital marknadsförening. 

För att trivas hos oss behöver du kunna möta och prata med nya människor, vara nyfiken och intresserad och trivas i att arbeta med olika typer av arbetsuppgifter. Vi har högt i tak och det finns stora möjligheter att självständigt utföra uppgifter. 

Varje praktik inleds med ett startsamtal där du får möjlighet att berätta om dina förväntningar på praktiken, så att vi i största möjliga mån kan tillgodose dina önskemål. Möjlighet att få praktisk erfarenhet inom det område som du utbildar dig inom. En mycket värdefull start på din kommande karriär!

Praktikens upplägg görs individuellt beroende på din utbildningsinriktning och tidigare erfarenhet. Är du intresserad av en av dessa praktikplatser så är du välkommen att göra en intresseanmälan via den här annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Tillgänglighetskonsult för ett större projekt sökes!

Är du intresserad av att arbeta med viktiga frågor gällande tillgängligheten på såväl privata som privata företag. Du kommer att varierande arbetsuppgifter som rådgivare till beställare angående tillgänglighet. rådgivning och utbildning av personal angående bestämmelser kring tillgänglighet. Granska och skriva handlingar för ny- och ombyggnation och tillbyggnad. För att lyckas med uppdraget krävs goda kunskaper inom Boverkets byggregler och erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Besiktiga och syna färdiga projekt ute på plats hos olika kunder. Du ska ha någon form av arkitektutbildning, projektör eller byggingenjörsexamen. Vi tror också att du ha genuint intresse för tillgänglighetsfrågor samt goda kunskaper inom PBL och BBR. Du ska kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande att du har erfarenhet av Bluebeam, ArchiCad och projekt- eller konsulterfarenhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Skicka in ansökan med CV redan idag!


Byggnadsingenjör sökes! 

Arcotify/Bostadslyftet AB är det lilla kontoret med de stora resurserna. Bland våra uppdragsgivare finns såväl fastighetsbolag, kommuner som företag och privatpersoner. Vi jobbar alltid nära kunden och lyssnar noga på behovet och utvecklar tillsammans idéer och funderingar till verklighet. 

Hos oss arbetar utbildade arkitekter och byggnadsingenjörer med mångårig erfarenhet av bygglagstiftning och byggbranschen. Vi utför alla sorters arkitektuppdrag, från förslag och skisser till färdiga arbetshandlingar och detaljlösningar. Vi utarbetar även detaljplaner och gör presentationsbroschyrer för olika projekt. Tekniska utredningar och färgsättningar står vi också gärna till förfogande med. 

Här kan du förvänta dig att bli bemött med entusiasm, glädje och professionalism. Vi brinner för form, arkitektur och innovativa ingenjörslösningar. Vi drivs av genuin nyfikenhet och att ha möjligheten att skapa kreativ, formstark och betydelsefull arkitektur samtidigt som vi är noga med handlingar, projektering och detaljer. Arcotify/Bostadslyftet AB har en positiv företagskultur och det ges möjlighet till vidareutveckling inom bolaget. 

Just nu söker vi utbildade byggnadsingenjörer med intresse och fallenhet för arkitektur och design. För att kunna lyckas med uppdraget så krävs det att du har erfarenhet av byggnadsprojektering och bygglovshandlingar. Du ska också kunna jobba både i grupp och självständigt. Behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För att lyckats hos oss behöver du ha kunskaper inom plan- och bygglagen. Och uppdaterade om inom Boverkets byggregler och tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Vi tror också du som söker har goda datorkunskap och erfarenhet av verksamhetssystemen. Du ska också bemästra byggsystem, tycka om tekniska detaljer, är grundlig och korrekt i leveranser. 

Vi tror också att du kan planera och organisera arbetet självständigt och målmedvetet, och även prioritera resurser och hantera tiden på ett kostnadseffektivt sätt. Du har god kommunikativ förmåga, pedagogiskt, lyhörd och gediget intresserad av människor, samhälle och byggnadsingenjörskonst. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tänk på att tjänsten kan bli tillsatt redan före sista ansökningsdag. Skicka in ansökan med CV redan idag!


Vi söker en byggnadsingenjör/arkitekt som kan arbeta med A-handlingar och projektering i Archicad. 

Viktiga egenskaper för att kunna lyckas här hos oss är ödmjukhet, förmåga att se helheten, kreativitet, gestaltnings- och utformningskompetens, noggrannhet, lyhördhet, öppenhet för nya infallsvinklar och influenser, tålamod och ihärdighet, nyfikenhet och en stor portion teamwork-känsla och kärlek.

Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen vad gäller kompetenser och erfarenheter och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.