Nyheter & Event

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.

Kostnadsfri evenemang

Välkommen till Nätverksträff - kvinnor inom bygg och teknik!

Start 16.30 - 17.15 Affärsmingel - bubbel och enklare förtäring

17.15 Leila Heydari - Grundare/VD - Arkitekt SAR/MSA at Bostadslyftet AB

17.30 Hitta din inre lyskraft med Anette Nääs

En föreläsning som kommer att ge dig massa boost, kraft och energi! Vill du att du verkligen du ska beröra och påverka din omgivning? Vill du känna dig fängslande och karismatisk när du gör ett framförande eller sitter på ett möte och alla tittar på dig? Vill du att andra verkligen ska lyssna på dig när du pratar?


Du får konkreta tips och verktyg som får dig att känna dig mer trygg, stabil och säker i din kommunikation och i dig själv.Du får lära dig hur du använder din kropp och röst. Hur du hanterar nervositet och hittar ditt fokus och din koncentration. Hur du plockar fram din karisma och utstrålning när du behöver den som bäst. Anette Nääs har arbetat som skådespelerska och regissör inom teater, film och tv. De senaste tio åren har hon utbildat, coachat, föreläst och hjälpt människor att presentera och kommunicera på ett fängslande och engagerande sätt.  

18.00 Idéföreläsning kring Framtidens Företagande med Marko Gyllenland

Vad behöver vi företagare och ledare, veta, förstå, kunna och göra här och nu för att vara relevanta i framtiden? Vi lever just nu i den mest omvälvande tiden genom tiderna, vi är mitt i den 4:e industriella revolutionen, med tekniska landvinningar inom många områden, inte minst inom forskning & utveckling, bioteknik, blockchain teknologin, AI, Big Data med mera. 

Utvecklingen går i hög fart och det ställer nya krav på oss som människor för hur vi ska kunna relatera och ta in information, använda verktyg för att förstå sammanhang, hitta samarbeten och synergier som för oss framåt och som stärker oss som individer och organisationer. Vi ser en utveckling mot mindre hierarkiska organisationer, agila team inom företag och det ställer så klart större krav på oss som individ och på ledare för att kunna navigera in i en spännande framtid. En nyckel för framgångsrikt företagande är formen för samarbete, genom transparens, egenansvar, glädje, kompetensutveckling i ekosystem, där perspektiv och humankapitalet föder nya tankar och idéer. Kopplar vi dessutom vårt företagande gentemot de globala FN-målen kan vi skapa helt nya affärsområden och utveckla nya tjänster och produkter som kommer världen till gagn.


Oavsett om du är grundare, VD, chef, företagare eller anställd så behöver vi skapa nya perspektiv på vår samtid och framtid och den här föreläsningen handlar lika mycket om oss själva och vårt självledarskap, entreprenörskap, försäljning och marknadsföring, som hur vi på bästa sätt ska samarbeta i ekosystem för att navigera oss in i framtiden. Den framtid vi skapar själva och önskar se. Marko Gyllenland är en serie entreprenör och visionär, som brinner för att utveckla människor och organisationer, genom att ständigt vara i framkant och se och förstå sin samtid och framtid för att kunna möta de utmaningar vi står inför lokalt och globalt.

Eftermingel...

Föranmälan krävs: Begränsad antal platser! Mer information Rabbiya rabbiya@arcotify.se Tel.nr 0762424660

Plats: Åby Arenavägen 8 A, 431 62 Mölndal (våning 13)

Vi är glada och stolta att samarbeta med Comrin Advokatbyrå. Det nya samarbetet banar väg för öka kunskap och mer kompetensutbyte samt nya grepp inom nom fastighetsrätt, bygg & arkitektur. Vår gemensamma ambition är att vara det naturliga valet för våra kunder som värderar trygghet, tillgänglighet, juridiskt- och arkitektrådgivning av högsta...

Jag är glad och mycket hedrad över nomineringen Bostadslyftet AB och inbjudan i den regionala prisutdelning #åretsnybyggare H.M. Konung Carl XVI Gustafs pris Årets Nybyggare 2020 Regionfinal hos Landshövding Anders Danielsson.

Vi har inom bolaget funderat mycket om hur vi kan koppla de övergripande målen för Agenda 2030 till planerings- och byggprocessen. Arkitekturens betydelse för hållbarhet. Vi är övertygad om att arkitektur är ett starkt verktyg för förändring och hållbarutveckling. Då den genomtränger, påverkar och influerar funktion, form och framställning av...

Vi vill med glädje berätta att nu börjar Rabbiya Ijaz hos oss som en del av samarbetet med Jobbsprånget Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA och delta i praktikantprogrammet. Rabbiya kommer att vara med och stödja och utveckla arbetet inom HR, ekonomi, finans och en del av marknadsföring på bolaget. Hon har mycket goda kunskaper i områdena....

Ny medarbetare

10.09.2021

Vi vill med glädje berätta att nu stärker vi upp Kungsbackakontoret med en arkitekt/ stadsarkitekt/ landskapsarkitekt som har goda kunskaper inom branschen. Sahar Aliakbar varmt välkommen till vårt team på Bostadslyftet.

Nyheter: Arkitekt för en dag. Det fick barn i Mölndal prova på att vara under en workshop. Leila Heydari, arkitekt på Bostadslyftet i Kungsbacka, ledde workshopen på 13:e våningen på Arenavägen 8 i Åby Mölndal.

Youtubes Ata från Scandi intervjuar Leila Heydari om bygg och arkitektur och regler kring bygglov och byggansökan i Sverige. Chetori dar #swed khane besazim? - چطوری در #سوئد خانه بسازیم؟

Ny medarbetare

08.06.2021

Vi vill med glädje berätta att nu stärker vi upp Kungsbackakontoret med en erfaren arkitekt/Certifierad tillgänglighetssakkunnig som har gedigen erfarenhet inom branschen. Norma Segura vet vad som krävs gällande olika skede från skissning till färdiga handlingar/ BH, renoveringsobjekt och tillgänglighetskrav. Norma Segura varmt välkommen till vårt...