Nyheter & Event

Fotogalleri


Stort tack till er alla som var med och förgyllde vårt event och Julfikade med oss och våra kunder, affärspartner och drivna konsulter. Vi fick också veta "Arkitekt för en dag" fortsätter till fler skolor i syfte att väcka intresse om arkitektur och ingenjörskonst hos fler barn och ungdomar här i Halland och Västra Götalands län. Vi tror att jakten på nya talanger och lösningen på framtida brister på kompetensförsörjningen börjar i tidiga ålder. 

Denna kväll  bjöd också på fantastiska presentationer av VD/grundare Arcotify/Bostadslyftet AB Leila Heydari och även föreläsning av Stephan Philipson en dynamisk och inspirerande utbildare och föreläsare med mångårig erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Med bakgrund som yrkesmilitär, marknadschef, utbildare av exportsäljare samt med ett genuint intresse som politiker har han en spännande och intressant bakgrund som han gärna delade med  sig för kvällens nyfikna gäster. . Många tänkvärda exempel på vilka egenskaper som krävs för att mötta dina kunder när endast dina personliga egenskaper kan hjälpa dig. Och mycket mer som konkret matnyttigt och som levererades med precision

Efter affärsmingel lämnades stafettpinnen till Mustafa Mustafa i samarbete med WeEducate, WeQube AB. Mustafa är en social entreprenör, inspiratör och efterfrågad föreläsare. Han bjöd på en en interaktiv redogörelse för vilka vi är under ytan. Genom att kombinera det senaste inom vetenskapen med sina egna livsberättelse lyfta de inneboende krafterna vi alla bär med oss. Och kanske fick vi en glimt om universums största hemligheter. Vi kan lova att mysterium och fler hemligheter kommer avslöjas under våren 2022!

Efter ett fantastiskt spännande och hektiskt år så är det nu dags för oss att ta lite ledigt, fira Jul & Nyår och ladda batterierna. Och hoppas på nya affärspartner, fler affärer och tillväxt för alla aktiva inom näringslivet här i Västkusten och hela Sverige i övrigt! För att utan småförtagare, inga nya jobb, ingen välfärd och ett tryggt samhälle!  

God Helg på er alla!

/Team Bostadslyftet & WeQube - #PowerTeam


Välkommen på en värmande Julfika!

Den 15 december 16:15 hos Arcotify/Bostadslyftet AB på Åby Arenavägen 8A, Mölndal

Varmt välkommen att i lugn och ro mingla skaffa nya affärspartner och julfika en stund med oss. Vi bjuder också på spännande föreläsningar om kommunikation och ledarskap. Hoppas vi ses!


Vi på Arcotify/Bostadslyftet AB & WeQube AB vill bjuda våra kunder, samarbetspartners och kollegor i branschen på en värmande julfika. Vi hoppas att få avnjuta julfika och lite julstämning och matnyttig föreläsning tillsammans med dig!

16:15 - Mingel och Fika

17:00 Vad händer hos oss! Presentation Bostadslyftet AB - Leila Heydari 

17:15 - "Vad gör du när strömmen bryts och alla batterier är tomma" - Stephan Philipson.

Stephan är en dynamisk och inspirerande utbildare och föreläsare med mångårig erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Med bakgrund som yrkesmilitär, marknadschef, utbildare av exportsäljare samt med ett genuint intresse som politiker har han en spännande och intressant bakgrund som han gärna delar med sig av. I den aktuella föreläsning får man tänkvärda exempel på vilka egenskaper som krävs för att mötta dina kunder när endast dina personliga egenskaper kan hjälpa dig.

17:45 - "Jag har en Hemlighet" - Mustafa Mustafa

Alla har hemligheter. Vissa stora få, vissa flera små. Vissa är oerhört viktiga att dela med sig av, men svåra att förmedla. Vissa är hemskt viktiga att behålla, men sprider sig som virus. Vilka skulle vi vara utan hemligheter? Det är viktigt att förstå att hemligheter har en viktig roll i samhället. Hur? Relationsbygge och tillit. Hemligheter har olika betoning, vissa är bra, och vissa är mindre bra. Hur påverkas vi av hemligheter och vad kan vi lära oss om vad vetenskapen säger? Här presenteras en interaktiv redogörelse för vilka vi är under ytan. 3 livsbaserade händelser kommer att redovisas i hand med forskning. Därefter diskuterar vi innebörd, och låter se vidare utveckling. Vi kommer även att upplysa om tre av universums största hemligheter. Välkomna till ett mysterium!

Mustafa från WeEducate, WeQube är en social entreprenör, inspiratör och föreläsare. Hans passion är att göra social impact, jobba med människor och honung. Mustafa Mustafa beskriver själv sig som en hopplös romantiker.

18:15 - Eftermingel...

Registrering krävs: Begränsad antal platser!

För mer information kontakta gärna Rabbiya på rabbiya@arcotify.se (0762424660)

Det går också bra att vidarebefordra denna inbjudan om du har någon kollega som då kan anmäla sig själv. Vi vill informera om att vi kommer att ta mingelbilder för att kunna använda i våra digitala kanaler. Om du inte vill synas på bild är det bara att säga till fotografen på plats.

Tack Leila Heydari & Mustafa Mustafa två fantastiska värdar under den magiska kvällen - Nätverksträff - kvinnor inom bygg och teknik! Stort tack till Amanda Motta planarkitekt som berättade om sina erfarenheter och upplevelse av svensk arkitektur och projekt Universitetscampus Laranjeiras do Sul - Brasilien. Vi fick också möjligheten att stolt presentera vår nya samarbetspartner Natalie Comrin från Comrin Advokatbyrå AB. Vi vill också passa på och tacka våra härliga föreläsare Anette Nääs med massa boost, kraft och energi med konkreta tips och verktyg inom presentation och kommunikationsteknik. Och Marko som delade sin erafanhet, djupa kunskap, inom företagande och entreprenörskap - en idéföreläsning kring Framtidens Företagande. 

Slutligen alla ni Rabbiya Ijaz Sanaz Kaveh Linda Engström Bahareh Ghavami.M Berivan Mezori Bodil Stahre Camilla Helg Eva-Lotta Klasson Johanna Isaksson Lina Tasevski Linda Luka Nhi Tran Pauline Hedlöf Sofia Forssell Trine Knutsen Schjølberg Ulrika Johnsson Sahar Aliakbar Caroline Klamas Jeanette Borg Jasmine Jose Eirin EdefurRima Sajjan m.fl. som deltog, nätverkade, skapade nya synergyer och gjorde kvällen så givande och magisk. Vi fortsätter bygger vår PowerTeam med många fantastiska individer, verksamheter och förmågor som utvecklas och utvecklar och gör skillnad i vårt närområde och världen i övrigt.

#powerteam #teknik #arkitektur #entreprenörskap 

Ny medarbetare

08.06.2021

Vi vill med glädje berätta att nu stärker vi upp Kungsbackakontoret med en erfaren arkitekt/Certifierad tillgänglighetssakkunnig som har gedigen erfarenhet inom branschen. Norma Segura vet vad som krävs gällande olika skede från skissning till färdiga handlingar/ BH, renoveringsobjekt och tillgänglighetskrav. Norma Segura varmt välkommen till vårt...

Nu har Bostadslyftet AB Arkitekter deltagit vid markanvisningstävlingen för två flerbostadshus i Borås Stad. Vi tycker att det har varit oerhört intressant och lärorikt att delta vid arkitekttävlingar och ser framemot att delta i fler kommande projekt vad gäller arkitekttävlingar och upphandlingar.

EU-kommissionens ordföranden Ursula von Leyen introducerar kommissionens planer för Bauhaus rörels. "Det här handlar om hur vi vill leva efter pandemin, samtidigt som vi respekterar planeten och skyddar vår miljö. Det finns så många bra idéer därute - låt oss tillsammans få ihop dem", säger kommissionsordförande Ursula von der Leyen i ett...

Attefallshus

05.01.2021

Det byggs ca 6000 attefallshus i Sverige varje år. Flertalet alltså 85% är komplementbyggnad och resterande komplementbostad enligt insamlad statistik för ansökningar till kommuner. Branschen omsätter två miljarder per år. Faktorer som tomt priser, befolkningstillväxt, goda möjlighet att hyra ut gör att i och omkring storstadsregioner byggs flest...

En kunskapsintensiv dag arrangerad av Loop Rock i Göteborg som bjöd på spännande diskussioner om hållbart byggande och digitalisering.