OM OSS

Erfarna arkitekter

Hos oss arbetar utbildade arkitekter med mångårig erfarenhet av bygglagstiftning och byggbranschen. Du kan förvänta dig bli bemött med entusiasm, kunskap professionalism. Vi brinner för form, arkitektur och människor. 


Arbetar med klienters idéer

Bostadslyftet är den det lilla kontoret med dom stora resurserna. Bland våra uppdragsgivare finns såväl fastighetsbolag och kommuner som företag och privatpersoner.

Detaljerad dokumentation

 Vi drivs av nyfikenhet och att ha möjligheten att skapa kreativ, formstark och betydelsefull arkitektur samtidigt som vi är noga med handlingar, projektering och detaljer.  

Snabb och pålitlig

Vi är en  arkitektbyrå med omtanke, bred erfarenhet och mycket kunskap. Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra beställare och strävar efter kvalité i alla moment. Snabb och pålitlig. 

VÅRT TEAM

Dan Björkman

Arkitekt SAR/MSA Senior Adviser

+ 46 (0) 73-518 70 50

dan.bjorkman@bostadslyftet.nu

Leila Heydari

Arkitekt SAR/MSA 

+46 (0) 70-733 72 05

leila.heydari@bostadslyftet.nu 

Claes- Göran Ahren

Arkitekt SAR/MSA

+ 46 (0) 70-321 09 20

cg.ahren@bostadslyftet.nu

Arezoo Akbarvad

Arkitekt

+ 46 (0) 79-020 35 86

arezoo.akbarvand@bostadslyftet.nu

Sahar Aliakbar 

Arkitekt 

+ 46 (0) 76-271 12 58

sahar.aliakbar@bostadslyftet.nu

Mitra Bakhshesh

Grafisk designer / Fotograf 

+ 46 (0) 76-086 22 95

mitra.bakhshesh@bostadslyftet.nu

Elvis 

Chefsassistent 

elvis@bostadslyftet.nu


Vilka är vi?

Vi är ett arkitektkontor med säte i Kungsbacka söder om Göteborg. Vårt läge är perfekt för att arbeta med projekt i Göteborg, Bohuslän och Halland men även i andra delar av landet. Bland våra uppdragsgivare finns såväl fastighetsbolag och kommuner som företag och privatpersoner.

Vad gör vi?

Vi utför alla sorts arkitektuppdrag, från förslag och skisser till färdiga arbetshandlingar och detaljlösningar. Vi utarbetar även detaljplaner och vi gör presentationsbroschyrer för objekt. Tekniska utredningar och färgsättningar står vi också gärna till förfogande med. 


Med vår mångåriga erfarenhet av bygglagstiftning kan vi hjälpa våra kunder. Vi utför bygglovshandlingar och kan sedan utarbeta fullständiga bygghandlingar i form av tekniska beskrivningar och måttsatta ritningar. När du som kund först kommer till oss, utarbetar en av våra arkitekter tillsammans med dig ett program med hjälp av skisser. Sedan lägger vi in projektet i datorn och ger dig snygga, professionella handlingar. Då vi arbetar med ArchiCAD som verktyg, tar vi fram helhetslösningar på projekten redan i ett tidigt skede. Med realistiska 3D-bilder, arbetar vi fram det blivande utseendet och kan även lägga in omgivande mark och vegetation för att t.ex. se hur utsikten blir. Datortekniken ger oss och dig som kund ett säkert verktyg när det gäller att se hur resultatet blir på plats, hur mycket material som går åt och därmed en bra bedömning av kostnaden.

Vi kan även hjälpa till med att tillhanda hålla en kontrollansvarig då vi samarbetar med Bengt-Åke Sparrman på Sparrman och Nätt Bygger AB.


Behöver du kontakta oss?