Vi gör verklighet av er vision!

OM OSS

Erfarna arkitekter från Sverige, Italien, Schweiz, och Peru

Hos oss arbetar utbildade arkitekter och byggnadsingenjörer med mångårig erfarenhet av bygglagstiftning och byggbranschen. Du kan förvänta dig att bli bemött med entusiasm, kunskap och professionalism. Vi brinner för form, arkitektur och människor. 


Arbetar med klienters idéer

Bostadslyftet är det lilla kontoret med de stora resurserna. Bland våra uppdragsgivare finns såväl fastighetsbolag, kommuner som företag och privatpersoner. Vi jobbar alltid nära kunden och lyssnar noga på dina behov och utvecklar tillsammans med dig dina idéer och funderingar till verklighet. 

Detaljerad dokumentation

 Vi drivs av nyfikenhet och att ha möjligheten att skapa kreativ, formstark och betydelsefull arkitektur samtidigt som vi är noga med handlingar, projektering och detaljer.  Hos oss kan du förvänta dig gott bemötande, professionalism och noggrann genomförd arbete.  

Snabb och pålitlig

Vi är en arkitektbyrå med omtanke, bred erfarenhet och mycket kunskap. Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra beställare och strävar efter kvalité i alla moment. Snabb, noggrann och pålitlig. 

VÅRT TEAM

Dan Björkman

Senior Adviser/ Arkitekt SAR/MSA 

+ 46 (0) 73-518 70 50

dan.bjorkman@bostadslyftet.nu

LinkedIn

Alexandra Elisson

Arkitekt MSA

+46 (0) 72-441 17 19

alexandra.elisson@bostadslyftet.nu

Maziar Mirtalebi

Affärsutvecklare 

+ 46 (0) 73-522 26 85

maziar@arcotify.se

Bengt-Åke Sparrman

Samarbetspartner 

Entreprenör
Kontrollansvarig

 +46 (0) 70-722 11 87 

bengt-ake@sparrmans.se

Johanna Isaksson

Samarbetspartner 

Creative Kitchen & Interior Designer

+46 (0) 70-598 77 70

johanna@byjohanna.se 


Våra Arkitekter i Göteborg, Mölndal, Härryda och Kungsbacka kan hjälpa dig och/eller ditt företag med det mesta inom arkitektur, design, ritningar, attefallshus, husskisser, 3D-modeller, bygglovsritningar och rådgivning. 


Vilka är vi?

Vi är ett arkitektkontor med säte i Kungsbacka och Mölndal, söder om Göteborg. Vårt läge är perfekt för att arbeta med projekt i Göteborg, Härryda, Bohuslän och Halland men även i andra delar av landet. Bland våra uppdragsgivare finns såväl fastighetsbolag och kommuner som företag och privatpersoner.

Vad gör vi?

Vi utför alla sorters arkitektuppdrag, från förslag och skisser till färdiga arbetshandlingar och detaljlösningar. Vi utarbetar även detaljplaner och gör presentationsbroschyrer för objekt. Tekniska utredningar och färgsättningar står vi också gärna till förfogande med. 


Med vår mångåriga erfarenhet av bygglagstiftning kan vi hjälpa våra kunder. Vi utför bygglovshandlingar och kan sedan utarbeta fullständiga bygghandlingar i form av tekniska beskrivningar och måttsatta ritningar. När du som kund först kommer till oss utarbetar en av våra arkitekter tillsammans med dig ett program med hjälp av skisser. Sedan lägger vi in projektet i datorn och ger dig snygga, professionella handlingar. Då vi arbetar med ArchiCAD som verktyg, tar vi fram helhetslösningar på projekten redan i ett tidigt skede. Med realistiska 3D-bilder arbetar vi fram det blivande utseendet och kan även lägga in omgivande mark och vegetation för att t.ex. se hur utsikten blir. Datortekniken ger oss och dig som kund ett säkert verktyg när det gäller att se hur resultatet blir på plats, hur mycket material som går åt och därmed en bra bedömning av kostnaden.

Vi kan även hjälpa till med att tillhandahålla en kontrollansvarig då vi samarbetar med 
Bengt-Åke Sparrman på Sparrmans Bygger AB.


Ska du bygga ut/om hemma eller på kontoret och är i behov av arkitektritningar, skisser, modeller och kunskap för att få godkänt på bygglovsansökan?Vi erbjuder bygglovs-/arkitektritningar (plan-, fasad-, sektionsritningar), 3D-visualisering av era idéer, konsultation inför bygglovsansökan, ritningar och skisser i pappers- samt digital form.       Vi finns hela vägen tills du förverkligat ditt byggprojekt!