SÄRÖ DETALJPLAN - PÅGÅENDE 

Vi på Arcotify Bostadslyftet är engagerade i planeringen av ett nytt villaområde i Särö, Kungsbacka kommun. Vi har fått uppdraget av en privatperson som delar vårt gemensamma mål att utveckla området på ett bästa hållbart sätt.

I vår planering strävar vi efter att skapa en harmonisk och hållbar boendemiljö som integreras naturligt med omgivningen. Vi tar hänsyn till aspekter som landskapsarkitektur, energieffektivitet och användning av miljövänliga material.

Som en del av vårt hållbarhetsfokus kommer vi att bevara grönområden och främja utomhusaktiviteter genom att skapa gemensamma gröna ytor och naturliga element som bidrar till en hälsosam livsstil. Vi är övertygade om att naturen i Särö kommer att spela en viktig roll i utformningen av detta villaområde.

Vi är stolta över att vara involverade i detta projekt och ser fram emot att skapa en vacker och hållbar boendemiljö i Särö. Vårt team av erfarna landskapsarkitekter och arkitekter arbetar tillsammans för att uppfylla beställarens förväntningar och skapa ett hem där de kan trivas och njuta av en hög livskvalitet.