STORA PROJEKT

Göteborgs galopp

Arcotify Bostadslyftet har haft förmånen att vara en del av det spännande projektet Göteborgs Galopp i samarbete med Svensk Galopp. Vi har utvecklat ett koncept som inspirerats av häströrelsen och material & färgvalet från historiska hästgårdar. Byggnaden är omsorgsfullt utformad och innehåller två restauranger, balkonger, läktare, kontorsutrymmen och alla nödvändiga faciliteter för hästentusiaster.

Vi är stolta över att vara involverade i alla skeden av projektet, från skiss- och designfasen till bygglovsprocessen. Under 2024-2025 har Svensk galopp planerat att genomföra projekteringen av byggnaden, där varje detalj kommer att tas i beaktning för att skapa en unik och funktionell plats för alla inblandade.

Flerbostadshus

Arcotify Bostadslyftet har engagerat sig i ett spännande projekt i Kungsbacka, Varla-området där vi har planerat, skissat, ansökt om bygglov och nu pågår projektering för att förverkliga 18 lägenheter. För att skapa en varierad och attraktiv boendemiljö har vi delat upp lägenheterna i två huskroppar, med 3 respektive 4 våningar, enligt den plan som fastställdes.

En viktig aspekt av vårt arbete var att säkerställa att byggnadernas stil harmoniserar med de omgivande villaområdena. Vårt mål var att skapa moderna byggnader som ändå smälter in på ett traditionellt sätt. Genom att välja material, färgsättning och designelement noggrant kommer vi att skapa en estetiskt tilltalande miljö som passar in i området och skapar en känsla av sammanhang.

Flerbostadshus

Arcotify Bostadslyftet är stolta över att vara en del av ett omfattande och spännande projekt i Nyköping. Vi har tagit på oss uppdraget att utveckla 54 lägenheter fördelade på tre unika huskroppar. Genom att införa färgglada balkonger och böjiga tak strävar vi efter att skapa en levande och glädjefylld atmosfär för alla boende.

Vi tror på att skapa hem som inspirerar och berikar människors liv. Genom att introducera färgglada balkonger får byggnaderna en lekfull och unik karaktär samtidigt som de ger de boende möjlighet att njuta av utomhusutrymmet. De böjiga taken ger en visuell dynamik och skapar intressanta silhuetter som lyfter fram arkitekturens estetiska värde.

Vi har lagt stor vikt vid att skapa en trivsam miljö där människor kan känna sig hemma och njuta av en gemenskap med sina grannar. Genom att utforma varje detalj med omsorg och uppmärksamhet på detaljer strävar vi efter att skapa en levande och glädjefylld boendemiljö som ger en känsla av sammanhang och tillhörighet.

KONTOR GOTTKÄR

Gottkär Entré är mer än bara ett vanligt kontorshotell - det är en innovativ och unik kombination av ett kontorshotell och ett gym. Beläget på första våningen i Gottkär, strålar detta exklusiva koncept en närhet och en känsla av gemenskap till alla kunder.

Byggnaden är utformad med enkelhet och tydlighet i formerna och materialvalet, vilket skapar en estetiskt tilltalande atmosfär. Vi har noggrant valt material som ger en varm och inbjudande känsla, samtidigt som de ger en modern touch. Detta gör att kunderna kan känna sig välkomna och bekväma i våra lokaler.

Placeringen av byggnaden i ett villaområde var noga utvald för att tillgodose behoven hos företagare som bor i närheten och vill dra nytta av det fantastiska läget. Vi ville skapa en praktisk lösning som gör det möjligt för företagare att ha tillgång till högkvalitativa kontorsfaciliteter och samtidigt njuta av fördelarna med att vara nära sitt eget hem.

KONTOR BÖRJES

Vi har ritat ett kontor i Kungsbacka som blivit en imponerande byggnad i en våning i Börjes. Med flera rum och en mångsidig layout strävar vi efter att skapa en arbetsmiljö som möter alla behov och önskemål för kunder.

Detta kontor är en plats där företagare och team kan samlas och arbeta effektivt. Varje rum har noggrant planerats för att optimera produktivitet och samarbete. Oavsett om det är individuella arbetsutrymmen eller mötesrum för kreativa diskussioner, kommer varje rum att erbjuda en behaglig och funktionell miljö.

Byggandet av kontoret i en våning i Börjes ger den möjligheten att skapa en harmonisk integration med den omgivande området. Vi använt material och färger som kompletterar landskapet och ger en trevlig atmosfär. Detta skapat en inspirerande arbetsplats där man kan dra nytta av den vackra omgivningen samtidigt som man fokuserar på arbetsuppgifterna.

VILLAOMRÅDE