VILLA ISERÅS 1- NYBYGGNAD

Arcotify Bostadslyftet har ritat en ny villa i Onsala, som ligger bara ett stenkast från havet. Vi tog hänsyn till beställarens önskemål och strävade efter att ge dem maximala möjligheter att njuta av havet och himlen samtidigt. Med detta i åtanke har vi skapat ett imponerande inglasat rum med panoramautsikt över havet, vilket ger en fantastisk upplevelse.

För att komplettera den spektakulära utsikten har vi också inkluderat en generös pool, där familjen kan koppla av och njuta av den fridfulla atmosfären. Detta blir en plats för ro och avkoppling under soliga dagar eller romantiska kvällar.

Denna moderna villa sträcker sig över två våningar och har en stilren design som är i harmoni med den omgivande naturen. Varje detalj har noga utformats för att skapa en balans mellan funktionalitet och estetik, vilket resulterar i ett hem som är både praktiskt och visuellt tilltalande.

VILLA ISERÅS 2- NYBYGGNAD

Arcotify Bostadslyftet har ritat en exklusiv villa i Onsala, med en oslagbar närhet till havet. Vår beställare önskade sig en toppmodern bostad med ett platt tak och vi har lyckats överträffa deras förväntningar. Denna magnifika villa sträcker sig över tre våningar och erbjuder en imponerande boyta på cirka 600 kvadratmeter.

För att skapa en perfekt harmoni mellan inomhus och utomhus har vi valt att kombinera naturliga trämaterial med putsade fasader. Detta skapar en elegant och samtidigt varm atmosfär. De generösa glaspartierna ger gott om naturligt ljus och ger en oöverträffad känsla av att inomhus och utomhus smälter samman.

Vi är stolta över att ha skapat en villa som inte bara är en fröjd för ögat, utan även erbjuder moderna bekvämligheter och en plats för avkoppling och njutning. Med sin unika placering och enastående design är detta hemmet för den kräsne individ som söker det allra bästa.

Fotogalleri

VILLA FÖRS 1- TILLBYGGNAD

Befintligt hus

Blivande hus

Befintligt hus

Blivande hus

VILLA BUKÄRR- NYBYGGNAD